Finansier campingturen din med smålån!

Har du lyst å reise på campingtur i sommer, men privatøkonomien skranter? Fortvil ikke, det finnes nemlig en løsning på problemet og det skal vi ta for oss i denne artikkelen. Så, bli med oss videre og vi skal fortelle deg hvordan du i løpet av svært kort tid kan begynne å planlegge sommeren ut i norges vakre natur med telt, leirbål og nye gode minner etter en lang tid med svært begrensede reisemuligheter.

Lån penger til ferien og dra om et par dager

Hvis du sliter med privatøkonomien, men lengter etter å dra på ferie i sommer, finnes det ikke mye tid til å begynne å spare før høsten er over oss igjen. Den gode nyheten er at du kan ta opp lån uten kredittsjekk og ha pengene på konto allerede etter svært kort tid! I motsetning til å ta opp et lån i banken din hvor det er krav om å stille sikkerhet i lånet, kan du med et smålån få pengene raskt på konto uten at noen graver og spør om hva du har tenkt å bruke pengene til.

Noen fordeler med smålån

• Det er ingen som spør hva du har tenkt å bruke pengene til

• Dette er et flott og enkel finansieringsalternativ når du trenger penger raskt

• Gunstig alternativ til finansiering av ferien som et kortsiktig lån

• I noen tilfeller foretas det ikke kredittsjekk

Noen ulemper med smålån

• Høyere kostnader som gebyrer og renter enn et vanlig banklån

• Kan i noen tilfeller påvirke din kredittverdigheten

Bruk fornuften og betal lånet raskt tilbake

Hvis du har en fornuftig innstilling til privatøkonomien din og litt disiplin, er dette en flott mulighet for å kunne finansiere både feriereiser eller hvis en uforutsett situasjon skulle oppstår hvor du trenger penger raskt. Det kan være at vaskemaskinen har sluttet å fungere eller at TV-en ryker eller andre ting som er vanskelig å forutse.

Det som er viktig er at du betaler lånet raskt tilbake for å unngå straffegebyrer, noe som raskt kan gjøre lånet ekstremt dyrt, i tillegg til at det kan skade din kredittverdighet på sikt.

Det er også viktig at du sammenligner lånetilbudene fra de ulike utlånerne på nettet og bruk gjerne deres lånekalkulator for å se hva lånet vil koste deg totalt hver måned. Husk at det er fullt mulig å søke om smålån fra flere enn bare en tilbyder og deretter sammenligne tilbudene du har blitt forelagt.

Med en sunn økonomisk innstilling og at du tenker nøye gjennom at du klarer å bemanne lånet, er det ingenting i veien for at du raskt og enkelt kan pakke telt og campingutstyr og fiskestang og legge ut på nye eventyr i nordens paradis denne sommeren!

God tur!