Hjemkjøring

Når man ikke har bil så er det ikke til å unngå at vise gjøremål blir mer litt ekstra kompliserte. Spesielt gjelder dette når man er ute og handler noe litt større og tyngre enn det som får plass i et par poser. Heldigvis er det mange bedrifter som er klar over dette problemet, og som tilbyr gratis hjemkjøring, eller hjemkjøring mot betaling. Ofte kan gratis hjemkjøring være knyttet til totalbeløp på kjøp, eller størrelse på varer.

id7

Et godt eksempel på behov for hjemkjøring er når man har kjøpt noe skikkelig stort, som for eksempel hagemøbler eller hvitevarer. Selv om man har egen bil er det sjeldent at man får plass til så store ting, og da er det greit at bedriftene tilbyr hjemkjøringshjelp. Visse møbelforretningen har andre valgmuligheter også som for eksempel fri bruk, eller utleie av små hengere som kan kjøres med de fleste biler.

Fordelen med å velge en hjemkjøringstjeneste er at man også for hjelp med å transportere varene riktig, så de ikke blir skadet på veien. I tillegg betyr det også bærehjelp, som er en stor fordel dersom man er alene. Dersom det er nødvendig å montere kan det også være kjempegreit å ha noen med seg som har gjort det før og som ikke trenger å sette seg inn i instruksjonene før de begynner å montere.

Det er mulig å finne hjemkjøringstjenester også utenfor bedriften hvor du har kjøpt varene dine, men dette kan ofte være noe dyrere, og i tillegg kan du ikke forvente like mye hjelp i forhold til bæring og montering. Det finnes også online bedrifter som alltid leverer varene direkte hjem til deg, og da trenger du ikke en gang bekymre deg for om du har tid til å dra i butikken. Dette er selvsagt aller best dersom du vet hva du vil ha, ettersom du ikke får muligheten til å se varene før du kjøper.

 

I motsatt enda finnes det også tjenester som henter ting gratis hjemme hos deg. Dette gjelder spesielt dersom du har kvalitetsklær eller møbler du ønsker å kvitte deg med, og det finnes en organisasjon som tar imot dette for re-distribuering.