Halloween-camping for hele familien!

Hvorfor ikke finne på noe annerledes til Halloween i år? Hva med å feire årets skumleste tid på campingferie sammen med familien? Hvis dere likevel har tenkt å våge dere ut på en av årets siste campingturer, er det en god ide å slå den sammen med den snart kommende Halloween-feiringen!

Skjær ut Halloween-lanterner

En av de viktigste originale Halloween-aktivitetene, selvfølgelig utenom å spise massevis av snadder halloween godteri er utvilsomt selve gresskarutskjæringen. Ettersom det kan være vanskelig å få fatt i gresskar her hjemme i Norge, går det fint an å heller bruke for eksempel vannmeloner som er å få kjøpt i grønnsakdisken. Det er kun fantasien som begrenser hvordan dere dekorerer Halloween-lanternene, men jo skumlere de ser ut, desto bedre blir stemningen!

En annen god ide til Halloween-dekorasjoner er å male steiner slik at de ser ut som gresskar, skremmende spøkelser og monstre eller andre enkle, kule figurer som selv de minste kan være med å lage. Pynt bordet med råe Halloween-dekorasjoner slik at hele familien kommer i den helt rette stemningen. Skaff deg noen få hobbyfarger og en pensel og du er i gang.

Lag skumle Halloween-dekorasjoner

Du kan for eksempel bruke toalettpapirruller til å lage skumle Halloween-dekorasjoner. Dette er både billig og enkelt å jobbe med. Ta vare på alle tomme toalettpapirkjernene, slik at du alltid har massevis av materiale å jobbe med. Vær kreativ og lag for eksempel flaggermus, monstre eller spøkelser. Alt som får det til å gå kaldt nedover ryggen på barna dine, og kanskje deg selv også, hvis du skulle være helt ærlig…