Skal du på yogacamp?

Yoga har blitt veldig populært de siste årene, og flere drar på yogacamp enn noen gang før. Kjært barn har mange navn, og en yogacamp kalles også for en yoga retreat. En slik samling kan vare en helg, en uke eller en hel måned. Det finnes ulike varianter her i Norge, eller du kan reise til mer tradisjonelle yogadestinasjoner som India, Bali og Mexico. Her finner du et stort utvalg av ulike yoga retreats.

Hvor du ønsker å dra er selvsagt helt opp til deg, men i bagasjen bør du ha riktig yogaklær. Dette kan du handle på nett hos Aim’n som er en nettbutikk med stort utvalg innen treningstøy, inkludert yogatights. Som du sikkert allerede vet, kan treningstøy i god kvalitet virkelig utgjøre en forskjell når du trener.

Det er derfor viktig at du pakker funksjonelt tøy til selve yogaøktene, men du bør også huske litt mer behagelige klær til resten av oppholdet. Du bør ha et par kosebukser, noen behagelig t-skjorter og en varm genser til kalde kvelder. Ellers er det helt opp til deg hva du ønsker å ha med deg, men en god bok og en vannflaske slår sjelden feil. Kanskje du også pakker en bikini hvis du har planer om å bade på turen?

Årets trendfarger

Årets trendfarger går i naturlige jordfarger, og spesielt mosegrønn er en av fargene som er inn akkurat nå. Du vil også se at farger som khaki og espresso er veldig populære, men husk at du aldri trår feil med klassikere som hvit og sort. Er du av den fargerike typen, er det heller ingenting i veien for å velge knæsje farger hvis du heller ønsker det. Det aller viktigste er at du føler deg vel når du holder på med yoga.

Hva med sko?

Du kan selvsagt pakke et par gode joggesko hvis du planlegger en joggetur på stranda ved soloppgang, men hvis du drar på tur for å trene yoga så bør du egentlig ha fullt fokus på det. Når du trenger yoga så bruker du jo ikke sko, så du trenger egentlig ikke å tenke på dette. Et par sandaler kan likevel komme med, når du skal til og fra yogastudioet.