Refinansier gjelden og få bedre råd til campingturer!

Etter koronakrisen er det mange av oss som har en anspent privatøkonomi. Ved å refinansiere gjelden og samle alle dine smålån og kredittkortgjeld i ett eneste lån, kan du unngå unødvendige renter og gebyrer. Dette er penger som du heller kan bruke til det du liker aller best. Er du en ihuga campingentusiast? I så fall kan du med disse penger du sparer ved refinansiering til å skaffe deg det du trenger til en deilig campingtur, slik som telt, fiskeutstyr osv. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du går fram for å få refinansiert gjelden din og spare betydelige summer hver eneste måned så følg med oss videre.

Få bedre råd til campingturer ved refinansiering

Selv om vinteren står for døren og kveldene blir kaldere og mørkere er det mange av oss som trenger et avbrekk fra hverdagen og søker ut i naturen, enten det er en fjelltur eller fisketur i noen av våre vakre elver og vann. Men det er viktig å ha utstyret i orden og ikke minst varme og gode kvalitetsklær på kalde vinternetter. Men dette, som du vet, koster penger. Hvis du har mange smålån og betaler unødvendig mye renter og gebyrer på hvert enkelt av disse lånene, betaler du mye hver hver eneste måned enn strangt tatt nødvendig. Velger du å refinansiering og flytte dine smålåne til ett lån, vil du bli overrasket av hvor mye penger samlet du kan spare. Penger som kan finansiere dine turer i skog og mark, en hyttetur på fjellet og alt av det nødvendige utstyret du trenger.

Hvordan refinansiere gjelden min?

Hos Nettavisen Lånehjelp vil du finne masse nyttig informasjon og tips om hvordan du kan sammenligne de forskjellige nettbaserte låneseslkapenes tilbud samt bankene. Etter at du har bestått en kredittsjekk og du oppfyller kravene om inntekt, kan du få innvilget et forbrukslån for å samle gjelden din i ett eneste lån med mye gunstigere vilkår enn ved å måtte betjene mange smålån.

Kravene som stilles til deg

Søker for refinansiering av gjeld må ha en minimum samlet årlig inntekt på minst 120 000 kr opptil 250 000 kr (dette varierer noe mellom de ulike låneinstutisjonene). Søker må også ha vært bosatt på en norsk folkeregistrert adresse i minst 3 år. Søker må være fylt minst 18 år og ikke ha noen betalinsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Søker må kunne dokumentere en ryddig og stabil privatøkonomi.

Søknadsprosessen

Selve søknadsprosessen er enkel da alt foregår på nettet. Gå inn på de respektive låneselskapenes nettside hvor du finner både lånesøknaden, lånekalkulator (slik at du kan se hva lånet vil koste deg totalt) samt mye annen nyttig informasjon. Etter å ha signert lånesøknaden med din BankID, tar det kort tid innen du får svar. Du kan faktisk få innvilget refinansieringslånet innen kun en eller to virkedager.

Tips til haikeren