Med CRM har du alt klart – selv til campingen

Flere og flere får øynene opp for bedriftshemmeligheter som CRM systemer. CRM eller Customer Relationship Management er rett og slett et system for å synliggjøre og ordne kunder på. Men man trenger ikke begrense det til kunder, men man får også et system for ansatte, samarbeidspartnere, leverandører, konkurrenter, mulige partnere og potensielle kunder.

Og hvor genialt er ikke dette når du helst vil tilbringe tiden på camping i år? Du har kontroll på aggregatet, grillen, teltet og naboene på campingplassen!

Selv når du trenger materialer til spikerteltet, må ha mer propan, ønsker de saftigste hamburgerne eller vil invitere på fest og moro, da vet du allerede hvordan du skal gå fram. Bruk Lime technologies for et utrolig godt tilbud!

Næringsdrivende trenger også ferie

For en av de tingene næringsdrivende ikke tenker på, eller som de ikke unner seg når det står på, er ferie. Ferie er faktisk et gode som er med på å lade batteriene og gjøre at du holder ut i flere år. Slik at du ikke opplever kaos og blir syk. Campingferie er det du elsker og da må du legge dette inn i regnskapet.

Men dine systemer er trege og må skrives for hånd. Velg derfor Lime technologies, slik at de kan helautomatisere de tungvindte jobbene, så får du tid til å skinne.

Like solbrun som en gylden helstekt kylling!

Sikker transaksjon

Mange glemmer at det å implementere nye systemer kan by på en del oppstartsproblemer. Men ikke med Lime technologies. De sørger for at alt legges til og følger med på alle transaksjoner og hendelser.

Slik at du ikke trenger å bekymre deg for leverandørgjeld eller kortvarig kreditt. Systemet fanger opp alt, det er derfor det er så ettertraktet. Mange kjenner til konseptet, men fordi det er så vanskelig å fikse selv, så velger flere Lime technologies.

Lime technologies også for små bedrifter

Man tenker at man skal fikse alt selv. Men selv små bedrifter kan dra nytte av CRM systemer. Det er fordi mulighetene i dag er mye større enn man selv aner. Og med strategier som systemer forvalter, så kan selv ikke fantasien begrense mulighetene.

Lime har ulike nivåer, slik at man selv kan styre påvirkningen fra dem. Budsjettet passer selv inn for små bedrifter som ønsker å komme ut av startgropa for å bli større aktører i markedet.

Lime og camping! For en vakker ide, en etterlengtet ferie kan snart realiseres!

Ikke vent – Lime technologies realiserer campingdrømmen!

Det er ikke lenge til ferie, men det er aldri for sent å skaffe seg CRM med Lime technologies. Skaff deg mer informasjon her og finn ut hvilken løsning som passer best for deg. Ta i mot råd fordi du aner ikke hva mulighetene dine er!