Campe på Gatebil

Ikke lyst til å gå hjem når Gatebil festivalen er over for dagen? Det trenger du ikke heller! Alle Gatebil festivaler har nemlig campingplasser hvor moroa fortsetter gjennom hele helgen. Gatebil campingplassene har alt man kan trenge for et godt opphold, blant annet flere dusjer og toaletter, kiosker, mobile potetvogner og dagligvarebutikker. En annen fordel er at du kan gå til og fra festivalen uten å bekymre deg for et ta en øl eller to og la bilen stå parkert. Det er profesjonelt vaktselskap, politi, brannvakt og døgnåpen sykestue tilgjengelig gjennom hele festivalen for å sørge for trygghet, ro og orden.

Gatebil hele døgnet

Gatebil camping kan man oppleve gatebilkulturen gjennom hele helgen. Alle campingplassene har det man trenger for et behagelig opphold, som dusjer, toaletter, spisesteder og ikke minst vakthold. Her kan man bli kjent med andre gatebilinteresserte fra hele landet. Campingplassene er alltid nærme baneområdet slik at man enkelt kan komme seg til og fra festivalen til fots. Med andre ord kan man nyte en øl eller flere, og la egen bil stå parkert på campingplassen. Dette er spesielt greit dersom du tenker deg på Gatebil Aftertrack Party som arrangeres på fredag og lørdag etter hver festival. Adgang er inkludert med festivalbillett.

Afterparty på Gatebil-festival

Hvert år blir det arrangert flere Gatebil-festivaler rundt om i Norge. Felles for alle disse er at festivalen i samarbeid med Monster Energy arrangerer Gatebil Aftertrack Party. Programmet varierer litt etter hvilket sted. For eksempel på Våler og Rudskogen på høsten er det arrangert fest i store telt, mens på Mantorp og Rudskogen på sommeren blir det gjerne invitert på konsert og show på utescener. Her har man tidligere sett alt, fra Rune Rudberg spille til 80-tallsband til striptease! Aftertrack Party begynner som regel klokken 22:00 og varer til 02:00. Dette er en fest som er åpen for alle som har festivalpass.