En klokke perfekt for haikere

Som alle vet er det en fordel å pakke lett og smart når man er på tur, om det enten er backpacking, hiking eller en vanlig sydenferie. Det siste man vil er å drasse med seg en tung koffert eller sekk som er full av ting man ikke har bruk for. Det er derfor lurt å tenke nøye gjennom hva man velger å pakke med seg, og hva man eventuelt kan ha bruk for.

 

Noe mange vektlegger når man skal være borte, er å pakke med seg praktiske ting, og helst ikke ting som ser veldig eksklusive ut, i frykt for å bli frastjålet. Det er derfor lurt å velge rimeligere alternativer som kanskje ikke er overdrevent dekorativt og eksklusivt.

 

En klokke er et eksempel på noe som lett kan bli frastjålet, men som allikevel er nyttig å ha med seg. Det er derfor en god idé å velge en klokke som ikke skriker eksklusivitet, men heller en som er mer nedtonet og sporty. En klokke fra Casio vil være perfekt til dette formålet. Disse klokkene er av fantastisk kvalitet og ser bra ut, uten at de er fylt av diamanter og pynt. Mange av de er heller ikke så dyre at det blir verdens undergang om den forsvinner.

 

En annen bonus ved Casio klokkene er at de har mange tilleggsfunksjoner som få andre klokker har, og som kan være veldig hjelpsomme og ha på reise, tur i skogen eller ved haiking. Mange av klokkene er for eksempel vanntette, og har kompass og høydemåler.

Casio er den perfekte klokke for aktive mennesker
Casio ble grunnlagt i 1946, og er et kjent merke når det kommer til kalkulatorer, projektorer og andre teknologiske artikler, og har etablert seg som ett av de største merkene innenfor klokke-industrien.

 

Casio er kjent for sitt sporty og tekniske uttrykk, og et fokus på kvalitet. Du kan derfor ha tillit til at produktene fra Casio holder i lang tid og tåler de utfordringene de blir utsatt for, og den livsstilen du lever.

 

Casios klokker har en stor spennvidde når det kommer til utseende; alt fra den klassiske retroklokken med digital tidsvisning, til mer moderne og luksuriøse urverk. Dette gjør at de fleste vil kunne finne klokker som passer til deres livsstil.

 

Casio har klokkeserier kaldt ProTrek og G-Shock som er perfekt for de som liker å være aktive og utendørs. Disse klokkene er altså mer robuste enn mange andre klokker, og passer perfekt til turgåere, campere og haikere, for å nevne noen. I tillegg finnes det også en serie kalt Edifice som inneholder mer “vanlige” klokker, men med flere funksjoner enn mange andre armbåndsur. Noen av tilleggsfunksjonene er stoppeklokke, radiostyring og alarm. Disse klokkene selges selvfølgelig til både kvinner og menn.

 

For oss haikere og eventyrere er nok modellen Casio G-Shock den perfekte klokken. Den er nemlig blitt testet for å tåle mer enn vi forbrukere noen gang vil trenge fra klokken. Disse klokkene er nemlig blant annet støtsikre og vanntette, samtidig som at de ser bra ut. Modellen Casio ProTrek er nok en perfekt klokke for de som er mye ute i skog og mark, da disse klokkene inneholder blant annet høydemåler, termometer og kompass.

 

Casios klokkene spenner stort i pris, noe som gjør at alle skal kunne finne et armbåndsur innenfor sin prisklasse, og innenfor sine preferanser. Du kan kjøpe Casio klokker på norsk webshop.

Kjøp den perfekte haike- og turklokke på nett
Klokker365 har et stort utvalg av Casio klokker i flere modeller, blant annet; ProTrek, G-Shock, Wave Ceptor, Edifice og Baby-G, hvor de alle representerer klokker med forskjellige utseende og funksjoner. ProTek og G-Shock er som sagt perfekt for de aktive og turglade med fordelaktige funksjoner konkret til dette, mens Wave Ceptor-klokker er radiostyrte. Edifice er de klassiske retroklokkene, mens Baby-G er spesiallaget til kvinner som ikke er redd for å bruke morsomme farger og mønstre.

 

Klokker365 er den største e-butikken i Skandinavia når det kommer til klokker, noe som gjør at de kan tilby klokker til en fordelaktig pris med gratis frakt og 2 års garanti. Dette gjør nettbutikken fordelaktig i forhold til vanlige norske butikker, som kan ha priser helt opp til dobbelt av det Klokker365 tilbyr. Klokker365 er også fordelaktig da de ikke har noen begrensninger på hvilke merker de tar inn, noe som vil si at de per dags dato har over 4600 forskjellige klokker. Det er det nok ingen norske butikker som kan skryte på seg og ha. Alle klokkene du finner hos Klokker365 er 100% originale, og de blir sendt og betalt for i tråd med lovgivningen i Norge.